POSTPONED IAIH Conference – Showcasing Dr. Wes Rocki | Institute of Interpersonal Hypnotherapy, Hypnosis Training

POSTPONED IAIH Conference – Showcasing Dr. Wes Rocki

POSTPONED IAIH Conference – Showcasing Dr. Wes Rocki

POSTPONED Our International Association of Interpersonal Hypnotherapy (IAIH) Conference is officially here

We are very pleased with our list of presenters.

This week we are showcasing a past presenter and dear friend of IAIH, Dr. Wes Rocki, who will share with us “The Hypno-Improv of Self-Healing.”  Dr. Rocki is a Holistic Physician and considers himself to be a Self-Healing Care Coach.

His past presentations have been filled with humor, light and compassion, and we are honored to have him back with us.

Please click here to read more about Dr. Rocki and about the upcoming Conference. https://www.interpersonalhypnotherapy.com/conferences

Our next Hypnotherapy Training is scheduled for April 16th, 2020 in Florida, California and Utah.  Click here to learn more: https://www.instituteofhypnotherapy.com/

 

Wes Rocki, MD, PhD, CHI

Holistic Physician, Self-healing Care Coach

Hypno-improv of Self-healing.

Our mind-body system sustains health or diseases using information from the outside, (e.g. food), from the inside, (e.g. subconscious beliefs, memories) and improvises with that information inducing hypnotic trance which then creates our reality.  We (and our clients) have a choice: either to explore these processes and consciously participate in them, or to claim ignorance and let the autopilot of our unconscious and unhealed trauma continue to make the decisions and choices for us.

In this experiential presentation we will investigate and practice our strongest self-healing resource, which is the mind-body’s continuous play of self-hypnosis and improvisation. We will learn to participate in this form of self-healing using intuition, common sense, self-love, and laughter.

This presentation will encourage individual discoveries and teach practical routines which can immediately be applied not only to our own self-healing, but perhaps more importantly to that of our clients.

Our next Hypnotherapy Training is scheduled for April 16th, 2020 in Florida, California and Utah.  Click here to learn more: https://www.instituteofhypnotherapy.com/

Visit https://www.interpersonalhypnotherapy.com/conferences to learn more about our other IAIH presenters, to get reduced price hotel rooms at the Hilton, and to reserve your seat now.

Conference Schedule 2020

Friday – May 22nd, 2020

9:00am to 11:30am – (2.5 Hours) – Matthew Brownstein – Keynote Speech – Synthesis – Oneness, Equilibrium and Personal Wholeness

11:30am to 1:00pm – Lunch

1:00pm to 3:20pm – (2.5 Hours) – Rene Brent

3:30pm to 4:15pm – (1.25 Hours) – Guy Bavli

4:30pm to 5:45pm – (1.25 Hours) – Ligia Houben

​7:30pm to 9:00pm – Special Evening Event – Matthew Brownstein – An Evening of Mysticism and Meditation

Saturday – May 23rd, 2020

9:00am to 11:30am – (2.5 Hours) – Alba Weinmann

11:30am to 1:00pm – Lunch

1:00pm to 1:50pm – (1 Hour) – Peter Arizu

2:00pm to 2:50pm – (1 Hour) – Bianca Ramos

3:00pm to 3:50pm – (1 Hour) – Rebecca Zayas

4:00pm to 5:30pm – (1.5 Hours) – Jan Govan

7:30pm to 9:00pm – Special Evening Event – Mary Hayes – An Evening with the Channel

Sunday – May 24th, 2020

9:00am to 11:30am – (2.5 Hours) – Dani Fox

11:30am to 1:00pm – Lunch

1:00pm to 2:30pm – (1.5 Hours) – Dr. Wes Rocki

2:45pm to 3:45pm – (1 Hour) – Dr. William Horton

4:00pm to 5:00pm – (1 Hour) – Matthew Brownstein – Synthesis Part 2

5:00pm to 5:15pm – Closing Remarks and Presenter Acknowledgments  – Matthew Brownstein, CIHt

Hypnotherapy Training

New Sessions begin April 16th, 2020.

Hypnotherapy Conference

May 2020 Tampa Florida

Begin Your Sacred Journey